Daarom Glaslinq

  1. Home
  2. /
  3. Daarom Glaslinq

Oplossingsgericht

Het succes van onze klanten zit ‘m vaak in kleine dingen. Op tijd producten ontvangen zodat vakmensen niet stilstaan en de productiviteit maximaal is. Of het juiste advies krijgen als dat nodig is. De Glaslinq medewerkers begrijpen wat de vakman bezighoudt. We staan met onze kennis en ervaring naast de vakman, met verstand van het vak. Daarom leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen.

Dichtbij

Met 4 verkooppunten in Groningen, Sneek, Meppel en Deventer is er altijd een Glaslinq vestiging in de buurt. We houden daar je isolatieglas op voorraad en snijden en bewerken enkelglas en specialiteiten.

Snelle levering

Lukt het je niet om je glas zelf te op te halen, geen probleem. Wij bezorgen daar waar jij het wilt hebben. Voor gratis leveringen hanteren we een franco orderbedrag.

Betrouwbaar

Glaslinq is een fusie tussen 3 glasgroothandels met een lange historie met langdurende relaties. Betrouwbaarheid en partnerschap zijn daarbij voor ons cruciaal. Als er iets even niet meezit op de bouw, er is een (bok)breuk of een meetfout, dan lossen we het samen op. Ons motto is dat je met teleurstellingen geen relaties bouwt. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold op vaktechnische vaardigheden en kennis. Zij adviseren je graag bij productkeuzes en de uitvoering en brengen je op de hoogte van de laatste veiligheids- en milieuaspecten. Ook ondersteunen zij je bij de aanpak van kleine of complexe projecten.

Prettige samenwerking

Samenwerken moet ook leuk zijn. Daarom bieden we een lekkere kop koffie op onze vestigingen en zijn we graag een luisterend oor. En van een beetje praten houden we trouwens ook!

Eigen montageteams

Kom je er even niet uit om zelf je klus uit te voeren, dan bieden onze eigen montageteams uitkomst. We werken met eigen mensen en afhankelijk van de drukte met vaste inleenkrachten. Als wij een werk uitvoeren dan gebeurt het kundig en met een duidelijke offerte. Dus geen verrassingen achteraf.

Totaalleverancier

Als onderdeel van de Olijslager Groep hebben we ook kennis in huis van verf, afbouw, industrie en professionele ijzerwaren. Iedere activiteit heeft zijn eigen specialisten die je graag adviseren bij een specifieke vraag.