Diensten

  1. Home
  2. /
  3. Diensten

Diensten

Glaslinq is een groothandel. Dit betekent dat wij niet rechtstreeks voor particulieren werken. Onze dienstverlening gaat altijd via een aannemer, klusbedrijf, glaszetters -of schildersbedrijf en de industrie.

Advies

De glasmarkt innoveert constant en glas adviseren en kiezen is een specialistisch vak. Monumenten, utiliteitsbouw, nieuwbouw of renovatie, iedere situatie vraag om een andere oplossing. Zonwerend, warmtewerend, extra isolerend, geluidwerend, brandvertragend, er zijn heel veel keuzemogelijkheden. Onze glasspecialisten denken graag vrijblijvend met je mee in het maken van de juiste keuze.

Bezorging

Glaslinq bezorgt zorgvuldig met eigen logistiek en vakkundige chauffeurs. Meerdere dagen in de week rijden wij onze routes door heel Noord-Nederland, zodat we leveringen maximaal op jouw wensen kunnen afstemmen. Spoedleveringen zijn in overleg uiteraard mogelijk.

Glasaanhanger

Zelf glas ophalen kan uiteraard ook. Daarbij kun je gebruik maken van onze aanhanger met glasresteel. Onze officieel gekeurde glasaanhanger heeft twee glasrestelen met daartussen genoeg ruimte voor het vervoeren van bijvoorbeeld een steiger. Het gebruik van de aanhanger is de eerste dag gratis. We adviseren je de aanhanger tijdig te reserveren.

Montage

Glaslinq heeft eigen montageteams die indien gewenst ook het door ons geleverde glas plaatsen. Onze montagespecialisten worden constant bijgeschoold op gebied van veiligheid, milieu en techniek en werken met de modernste apparatuur.

Recycling

Glas kan oneindig hergebruikt worden, mits het goed wordt ingezameld. Op onze vestigingen kun je gratis je oude glas inleveren. Wij zorgen voor veilig en duurzaam hergebruik via de recyclingbedrijven waarmee we nauw samenwerken.

Olijslager Groep diensten

Middels onze samenwerkingen binnen de Olijslager Groep kunnen we je ondersteunen bij een gedegen advies voor je schilderwerk (via Olijslager Verf), gevelisolatie (Stucshop) of gebruik van gereedschappen (Probin Olijslager). Wil je een compleet advies over je vastgoedcomplex, dan staan we met OOG Vastgoedadvies ter beschikking. Via Flexschilder Groningen/Drenthe tenslotte, leiden we mensen op en bieden we capaciteit in de uitvoering.